Amerikanen proberen Hollandse lekkernijen… de reacties? Dit is GEWELDIG!

We staan er eigenlijk niet bij stil, maar we hebben voor zo’n kleine landje een hoop typisch Hollandse snacks. Voor ons is dat natuurlijk vanzelfsprekend, we zijn er namelijk mee opgegroeid, maar hoe zouden Amerikanen reageren als ze voor het eerst van hun leven bijvoorbeeld een stroopwafel eten?

Om die vraag te beantwoorden werden een aantal Amerikanen gevraagd om Nederlandse lekkernijen te proeven. En daar zeiden ze natuurlijk geen nee tegen, want Amerikanen houden wel van lekker eten. Helemaal als het zoet en vet is!

Als eerste kregen ze een stroopwafel om te proeven en het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat ze die echt heel erg lekker vonden. Een stroopwafel is natuurlijk gewoon stroop met een koekje, twee dingen die ze overal wel kennen. Maar hoe zijn de reacties als ze iets geks zoals trekdrop voorgeschoteld krijgen?

En wat denk je van echte rumbonen met alcohol, boterkoekjes en autodrop. De reacties zijn echt geweldig en in onderstaande video zie je wat ze er nou echt van vinden.

Ben jij net als deze Amerikanen ook zo gek op typisch Nederlandse snacks, DEEL deze video dan met je vrienden op Facebook! Want stiekem zijn we best een beetje trots op de lekkernijen die we hier hebben.