Kijk goed naar wat de BABY doet als hij ziet dat de hond er niet bij kan… Geweldig!

Mens en dier gaan al eeuwenlang samen door het leven en we kunnen bijna niet meer zonder ze. Die speciale band tussen mensen en dieren kan soms tot prachtige dingen leiden. Neem bijvoorbeeld de man die een zwaan redde, waarna het dier hem op bijzondere wijze bedankte.

Maar dat zo’n band al op jonge leeftijd kan ontstaan is misschien nog wel het meest bijzonder. Zo laat deze baby in de video hieronder op prachtige wijze zien dat hij precies doorheeft wat de hond bedoelt. De baby kan nog niet eens praten, maar hij weet precies wat hij moet doen om de hond een handje te helpen!

baby helpt hond een handje

Honden en baby’s zijn over het algemeen sowieso hartstikke leuk, dus als je de twee bij elkaar zet is het helemaal een feestje. Helemaal wanneer de baby dan zoiets als dit doet! Ik denk dat de hond en baby nog vele jaren een supergoed team gaan vormen, want de twee zijn nu al onafscheidelijk van elkaar.

Vind jij onderstaande video ook zo leuk? Deel deze dan met je vrienden op Facebook en tover ook bij hun een lach op het gezicht!