Bij De Instellingen Van Zijn iPhone Zag Hij Iets Wat Bijna NIEMAND Weet

Veel mensen in Nederland hebben een iPhone. Ze worden gezien als de beste en meest gebruiksvriendelijke telefoons die er zijn. Het zijn ook gewoon hele mooie telefoons, maar er is wel één klein dingetje wat je echt moet weten als je zelf een iPhone hebt…

Bij het Youtube-kanaal DoedatZelf kwamen ze er achter dat je iPhone meer van jou weet dat je zou denken. Jouw iPhone slaat namelijk bepaalde informatie van jou op, zonder dat je het zelf door hebt. Dit is best schokkend, want je iPhone weet precies waar jij bent geweest!

Dit kan op zich best handig zijn als je wilt weten waar je bent geweest, omdat je misschien de straatnaam bent vergeten. Maar andere mensen kunnen in jouw iPhone ook gewoon zien waar je bent geweest, en dat is natuurlijk wat minder leuk…

Apple slaat deze data op je telefoon op, en zegt dat ze zonder toestemming verder niks met die data doen. Maar kan je ze wel geloven? Misschien staat er in de Algemene Voorwaarden wel dat ze deze informatie mogen gebruiken en heb je dit geaccepteerd toen je jouw iPhone net nieuw had.

Hoe dan ook, in onderstaande video laat Thijme van DoedatZelf je zien waar je deze functie kan vinden en hoe je dit voor altijd uit kan zetten!

Ik heb de functie meteen op mijn iPhone uitgezet. Jij ook? Vergeet dit niet te delen met je vrienden, want er zijn een hoop mensen die dit echt nog niet weten!