Brandweermannen horen een vreemd geluid bij vuilnisbak. Wat ze vinden? Hartverscheurend…

Een groep jonge brandweermannen in opleiding uit het Californische plaatsje Costa County hebben een ware heldendaad verricht. De mannen waren bezig met een oefening toen ze een vreemd geluid uit een nabij gelegen vuilnisbak hoorden komen. Nieuwsgierig liepen ze naar de container toe en deden daar een hartverscheurende ontdekking…

De vuilnisbak stond op het punt om geleegd te worden, maar dankzij de snelle en alerte reactie van de brandweermannen kon een tragedie worden voorkomen. In de vuilnisbak vonden ze namelijk een poes met twee piepjonge kittens!

Voorzichtig haalden ze de poes en haar 10 dagen oude jonkies uit de vuilnisbak en brachten ze naar de plaatselijke dierenbescherming.

Brandweermannen redden kat met jonkies uit vuilnisbak 1

De aandoenlijke kittens en hun moeder worden nu verzorgd in het asiel van de dierenbescherming, waar ze gevoed worden en de zorg krijgen die ze nodig hebben!

De kittens zijn super gelukkig en erg gehecht aan hun moeder die al die tijd haar best gedaan heeft om haar pasgeboren kittens te beschermen.

Brandweermannen redden kat met jonkies uit vuilnisbak 2

De jonge brandweermannen zijn ondertussen door de bewoners van hun woonplaats als ware helden onthaald en hebben veel respect verdient met deze reddingsactie.

Niemand kan geloven dat iemand zomaar een poes met twee pasgeboren kittens in een container dumpt… Maar gelukkig zijn er altijd nog goede mensen zoals deze brandweermannen om ze te redden!

Brandweermannen redden kat met jonkies uit vuilnisbak 4

Wij zijn ontzettend trots op deze brandweermannen en vinden dat ze echt heel veel respect verdienen! Vind jij dat ook? Laat je vrienden dan dit prachtige verhaal lezen door dit bericht te DELEN op Facebook!