Dit is waarom je NOOIT met je telefoon op bed moet slapen!

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Bijna iedereen bezit een smartphone en we gebruiken ze de hele dag door. Even snel het nieuws lezen, een berichtje sturen of een spelletje spelen, het kan allemaal. Maar het gebruik van Smartphones kan ook heel gevaarlijk zijn. Daarom vragen we je dit artikelen te DELEN, want iedereen MOET dit weten!

Een smartphone heeft dus niet alleen maar voordelen, maar kent ook een aantal gevaren. Veel mensen gebruiken hun telefoon ’s avonds in bed en leggen de telefoon voor het slapen gaan aan de oplader. Maar na het zien van onderstaande foto’s kan je dat dus maar beter niet doen.

Er wordt nu door wetenschappers gewaarschuwd om daar ontzettend voorzichtig mee te zijn! Telefoons die aan de oplader liggen worden warm, en als zo’n telefoon tijdens het slapen per ongeluk onder een kussen komt kan de warmte ervoor zorgen dat er brand uitbreekt!

Zorg ervoor dat dit niet bij jouw vrienden en familie gebeurt en DEEL alsjeblieft deze waarschuwing met ze!

telefoon onder kussen brand 1

Zorg er dus voor dat tijdens het slapen je telefoon NOOIT op je bed ligt, helemaal niet als hij aan de oplader ligt. Het is al een keer voorgekomen dat een meisje ’s nachts wakker schrok omdat haar kussen en dekbed in de brand waren gevlogen!

telefoon onder kussen brand 3

Samsung heeft de gebruikers van hun telefoon al een aantal keer gewaarschuwd om hun smartphones ALLEEN aan de oplader te leggen als er genoeg ruimte is voor ventilatie!

telefoon onder kussen brand 2

Ken jij iemand met een smartphone? Dan vraag ik je om dit bericht alsjeblieft met ze te DELEN om te voorkomen dat dit soort BRANDEN ook andere mensen overkomt!