Je hoort de ezels huilen. Als je dit ziet snap je waarom… TRANEN in mijn ogen!

Bij stichting Ezelshoeve in het Nederlandse plaatsje Baarle-Nassau worden verwaarloosde, mishandelde en oude ezels opgevangen. De stichting biedt deze ezels een veilige en liefdevolle toekomst en streeft er zo veel mogelijk naar om voor deze dieren een nieuw thuis te vinden.

Ezels zijn echte kudde dieren en mede dankzij de geweldige zorg van de stichting is de kudde bij Ezelshoeve ontzettend op elkaar gesteld. Maar Bram, één van de ezels uit de kudde, leed al langere tijd aan ernstige hoef- en longproblemen. Zijn leven was hierdoor ondragelijk geworden en Ezelshoeve zag geen andere uitweg dan het arme beest uit zijn leiden te verlossen.

De volledige kudde ezels was aanwezig bij het afscheid van Bram en dat zorgde voor een bijzonder emotioneel moment. Toen de ezels namelijk doorhadden dat Bram was overleden barstte de volledige kudde in huilen uit. Op dat moment hielden zelfs de verzorgsters van de stichting het niet meer droog…

ezels-huilen-om-verlies-van-hun-vriendje

Bij de video plaatste Stichting Ezelshoeve de volgende reactie:

Vanmorgen om 11:15 uur hebben we afscheid genomen van Bram die aan ernstige hoef- en longproblemen leed. Een ontzettend moeilijke beslissing maar voor Bram geen lijden meer. Dag mooie, lieve man. We gaan je vreselijk missen ❤️

Nu heb ik in mijn leven al een hoop bijzondere en emotionele dingen gezien, maar er zijn weinig dingen die mij zo erg raken als dit. Bekijk de video hieronder en DEEL deze met je vrienden op Facebook als jij ook vindt dat Stichting Ezelshoeve geweldig werkt verricht!