Hij keek bij zijn instellingen op Facebook, wat hij vond was een GEHEIME inbox vol berichtjes!

De kans bestaat dat jij op Facebook een hoop berichten hebt ontvangen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Facebook heeft namelijke een geheime inbox vol gefilterde berichten en waarschijnlijk heb jij daar een hoop ongelezen berichtjes in staan.

Het blijkt namelijk dat Facebook een hoop berichten filtert die niet van je vrienden afkomstig zijn. Sommige berichten komen wel door, maar de meeste worden gefilterd en komen in een verborgen inbox.

Hoe je die berichten in de geheime inbox kan zien? Het eerste wat je moet doen in de Facebook Messenger app op je telefoon openen. Ga in de app naar ‘instellingen’, klik daarna op ‘Personen’ (People).

Facebook geheime inbox 1

Klik vervolgens op ‘Berichtverzoeken’ (Message Requests) en je geheime inbox wordt geopend.

Facebook geheime inbox 2

Helemaal onderaan de inbox zit een knop ‘Zie gefilterde verzoeken’ (See filtered requests). Klik daarop en alle verborgen berichten uit je geheime inbox worden getoond!

Facebook geheime inbox 3

Facebook geheime inbox 4

Zo krijg je dus alle berichten te zien die je ooit op Facebook hebt ontvangen. Bijna niemand weet dat deze inbox bestaat, dus DEEL dit met je vrienden op Facebook zodat ook zij hun geheime berichten kunnen lezen!