Hij wordt zijn hele leven al gepest omdat hij stottert, maar laat de jury in SHOCK als hij begint te zingen

De 18 jaar oude Harrison Craig wordt al zijn hele leven gepest omdat hij anders is dan zijn leeftijdgenoten. Hij stottert namelijk een beetje als hij praat, maar gelukkig weerhoudt dat hem er niet van om te doen waar hij gelukkig van wordt: zingen.

Alle pesterijen hebben hem lange tijd onzeker gemaakt, maar zijn passie voor muziek is sterker dan de plagerijen. Zingen is namelijk zijn grootste remedie tegen het stotteren, want wanneer hij begint te zingen is van het stotteren niks meer te merken.

Toen hij hoorde dat er audities waren voor The Voice in Australië, meldde hij zich meteen aan. En wat zijn we blij dat hij dat gedaan heeft, want met zijn zangkunsten laat hij iedereen compleet versteld staan.

staande ovatie jury

Zijn perfecte en foutloze cover van Broken Vow van Josh Groban was zo goed dat hij de jury volledig omver blies en zelfs een staande ovatie van ze kreeg. Wat een prachtig moment!

Zijn kleine broertje die hem altijd is blijven steunen hield het niet meer droog toen hij zag dat zijn grote broer van iedereen een groot applaus en staande ovatie kreeg. Met tranen in zijn ogen zorgde hij voor een ontroerend moment!

broertje huilen

In de video hieronder is te zien hoe hij in zijn perfecte optreden elke noot raakt en iedereen versteld doet staan. Dit optreden zal bij iedereen, en vooral bij de juryleden, voor eeuwig in het geheugen staan.

Deze video is een goed voorbeeld dat je nooit zomaar een oordeel over iemand moet vellen en dat pesten iemand van binnen kapot kan maken. Gelukkig is hij sterker dan de mensen die hem gepest hebben en laat hij ze nu zien waartoe hij echt in staat is.

Bekijk hieronder zijn optreden en vergeet de ontroerende video niet te DELEN met iedereen die je kent!