Alle juryleden willen dat ze stopt, maar dan doet ze iets waarmee ze iedereen in SHOCK laat…. Dit MOET je zien!

Maak kennis met Corinne Sutter, een kunstenares uit het pittoreske plaatsje Aarwangen in Zwitserland. Corinne deed mee aan de Zwitserse variant van X-Factor, maar nog voor dat ze klaar was met haar schilderij drukten alle vier de juryleden haar weg. Iets waar ze al heel snel spijt van kregen, want het wordt al snel duidelijk dat de juryleden iets te snel geoordeeld hebben…

Toen Corinne met haar auditie begon was het nog niet helemaal duidelijk wat ze nu precies aan het schilderen was. Op het eerste oog leek het erop dat ze één van de juryleden probeerde na te schilderen, maar al snel bleek dat er veel meer aan de hand was. Iets wat de juryleden echt nooit hadden verwacht!

Naarmate ze met haar schilderij vorderde werd het schilderij er helaas niet mooier op, maar eigenlijk juist veel lelijker. Om die reden besloten de juryleden één voor één op de grote knop te drukken. Als alle vier de juryleden gedrukt hebben en vier rode kruizen verschijnen moet Corinne stoppen met schilderen en haar auditie onderbreken.

Maar dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht. Ze pakt het schilderij op en draait het ondersteboven. Alsnog is er op dat moment niks bijzonders te zien en iedereen begint zich af te vragen wat er nu precies aan de hand is, maar dan pakt ze een hand met poeder en gooit het tegen het schilderij aan. Wat er vervolgens op het doek verschijnt is een waanzinnig mooi portret!

Bekijk de spectaculaire video hieronder en oordeel zelf. Vind jij ook dat je nooit te snel moet oordelen en iemand de kans moet geven om zichzelf te bewijzen, DEEL dan alsjeblieft deze video met je vrienden op Facebook!