Jurylid barst in tranen uit als hij ziet WIE er op het podium staat… Wauw!

Vernon Barnard uit Zuid-Afrika is geboren met de oogaandoening glaucoom. Toen hij 5 jaar oud was had hij al 16 operaties ondergaan, maar helaas kon dat niet voorkomen dat hij blind raakte. Maar ondanks zijn handicap en alle tegenslagen besloot hij zijn passie voor zingen te volgen en deed auditie bij The Voice: South Africa. En met succes, want met zijn allereerste auditie wist hij de harten van de juryleden te stelen, en vooral die van één jurylid in het bijzonder.

Zijn hartverwarmende cover van “Story of My Life” liet op zichzelf al een bijzondere indruk achter, maar toen één van de juryleden zag dat hij blind was hield hij het echt niet meer. Jurylid Bobby van Jaarsveld kon het namelijk niet meer droog houden en barstte in tranen uit.

Het is duidelijk dat Bobby een sterke connectie heeft met deze bijzondere zanger. Hij is niet alleen onder de indruk van zijn talent, maar vooral van zijn kracht en vastberadenheid om nooit op te geven.

Wat de video niet laat zien is dat Bobby letterlijk op zijn knieëen gaat en Vernon smeekt om in zijn team te komen. Gelukkig kiest Vernon inderdaad voor het team van jurylid Bobby en vervolgen ze samen de talentenjacht.

Als dit optreden jou ook zo geraakt heeft, DEEL het dan met je vrienden op Facebook!