Hij kocht een doosje kwarteleieren bij de Albert Heijn. Wat er daarna gebeurde? ONGELOOFLIJK!

Of het nu een gekookt eitje bij het ontbijt is of een lekkere omelet tijdens de lunch, bijna iedereen eet wel eens een eieren. De meeste mensen kopen hun eieren gewoon in de supermarkt, maar na het zien van deze video denk je daar misschien wel anders over…

Deze Nederlandse jongen deed namelijk een experimentje om erachter te komen hoe het nou zit met eieren uit de supermarkt. De supermarkten beweren namelijk dat de eieren niet bevrucht zijn, maar hij had daar zo zijn bedenkingen over.

Om zijn vermoeden te bevestigen kocht hij bij de Albert Heijn een doosje van twaalf kwarteleieren. Eenmaal thuis gekomen legde hij de eieren in een broedmachine, maar wat daarna gebeurde had je echt nooit verwacht!

Er gebeurde iets heel bijzonders met één van de eieren. Na ruim twee weken in de broedmachine begon er één ei te kraken: er kwam een kleine kwartel uit! Hij gaf het super schattige kwarteltje de toepasselijk naam Albert, een verwijzing naar de supermarkt.

De jongen heeft het hele proces op video vastgelegd en is hieronder te zien. Vind jij de kleine Albert ook een schattig kwarteltje, DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook!