De operazangeres laat jury in verbazing. Waarom? Dit had je NOOIT verwacht!

Als je meedoet aan een talentenjacht is gewoon je best doen vaak niet goed genoeg. De juryleden zoeken iemand die meer kan dan alleen maar goed kan zingen. Ze zoeken vaak een echte entertainer die ze omver kan blazen, en dan denk je niet meteen aan deze operazangers.

Maar toen de Spaanse operazangeres Cristina Ramos het podium betrad hadden de juryleden geen idee wat ze te wachten stond. En zelfs toen ze begon te zingen wisten ze niet wat er zou gaan gebeuren…

Ze waren namelijk al behoorlijk onder de indruk van haar “gewone” zangkunsten. De zangeres mist geen enkele noot en zet een foutloos optreden neer. Maar dan doen ze iets wat niemand verwacht had!

In slechts enkele seconden verandert het klassieke optreden in een waar spektakel. De juryleden lijken in eerste instantie erg verward, maar al snel slaat de verwarring om in verbazing. De operazangers laat namelijk zien, en vooral horen, dat ze meer kan dan alleen opera. Wauw!

Hoe het klonk en eruit zag zie je in onderstaande video. Als jij ook zo onder de indruk bent van dit optreden, DEEL het dan met je vrienden op Facebook!