Dit is wat het betekent als je ringvinger langer is dan je wijsvinger. Wow!

Volgens een aantal nieuwe studies ligt het geheim achter jouw persoonlijke eigenschappen in je handen. Ja, je handen. En om precies te zijn in de lengte van je ringvinger. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat de lengte van je ringvinger laat zien aan hoeveel testosteron je bent blootgesteld toen je nog in de buik van je moeder zat. En testosteron heeft ontzettend veel invloed op je gedrag en uiteindelijk ook op je karaktereigenschappen.

Op basis van die onderzoeken kan nu dus redelijk nauwkeurig bepaald worden welke mensen welke persoonlijke eigenschappen bezitten. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen, maar voor de meeste mensen zou dit toch aardig moeten kloppen. Wij hebben het hier zelf even getest, en het kwam toch aardig goed overeen!

dit is wat je ringvinger en wijsvinger zeggen op je persoonlijkheid

Om deze test zelf te kunnen doen leg je je hand plat op tafel. Is je ringvinger langer dan je wijsvinger dan val je onder A. Is je wijsvinger langer dan je ringvinger dan val je onder B en als ze allebei even lang zijn dan val je onder C. Hieronder zie je wat het betekent!

Als je onder A valt:

ringvinger langer dan wijsvinger

Als je onder B valt:

ringvinger korter dan wijsvinger

Als je onder C valt:

ringvinger gelijk aan wijsvinger

En… klopte het bij jou? Zo ja, laat dan onder dit artikel een reactie achter en deel het met je vrienden op Facebook, zodat ook zij deze test kunnen doen!