De slaperige cheeta staart in de camera, maar luister goed als hij DIT doet… Zo lief!

Voor mij is er niks fijner dan na een lange dag thuiskomen en begroet worden door mijn kat die met me wilt knuffelen. Elke avond springt hij op schoot als ik op de bank neerplof om even te ontspannen en tot rust te komen. Soms gaat hij voor het beeld staan als ik tv aan het kijken ben, maar ik vergeef het hem al snel als hij weer neerploft en tevreden begint te spinnen en purren.

Maar niet alleen mijn tamme huiskat is zo gek op lekker aaien en kroelen. Bijna alle katten, groot en klein, vinden het heerlijk om geaaid te worden. Alleen is het probleem met grote katachtigen, zoals de cheeta in deze video, dat ze in hun natuurlijke omgeving vaak erg fel en agressief kunnen zijn.

cheeta spinnen

Maar gelukkig trekt deze cheeta zich daar niks van aan. Hij mag dan wel het snelste landdier ter wereld zijn, maar als het op lekker kroelen en aaien aankomt is hij net zo lief als de gemiddelde huiskat. Luister maar eens goed naar het geluid dat hij maakt als twee toeristen hem eens een lekkere kriebelbeurt geven!

Zo te horen geniet hij zo erg van het kroelen dat hij elk moment in slaap kan dommelen. Wat een bijzonder en prachtig moment tussen mensen en dier. Bekijk de video hieronder en deel deze met je vrienden op Facebook!