Hij vroeg arme en rijke mensen waar ze gelukkig van worden. De antwoorden? Dit BREEKT mijn hart…

Waar wordt jij nou gelukkig van? Dat is de vraag die op straat werd gesteld aan jongeren in het ‘verwende’ Nederland en het ‘arme’ Indonesië. Je zou denken dat de meeste mensen van dezelfde dingen gelukkig worden, maar helaas is niets minder waar. Deze video brengt je de schokkende waarheid…

Want waar worden wij in Nederland nou echt gelukkig van? We hebben het hier in Nederland natuurlijk helemaal niet slecht, zeker als je het vergelijkt met een armer land zoals Indonesië. Je zou daarom ook denken dat de meeste Indonesische jongeren zeggen dat ze van meer geld gelukkiger zouden worden, omdat geld het leven makkelijker maakt.

Nederlandse jongeren zeggen namelijk gelukkig te worden van shoppen, nieuwe computers en mooie auto’s. Kortom, geld. Maar zoals sommige van ons weten maakt geld niet gelukkig. En in Indonesië weten ze dat ook, ondanks dat ze daar een stuk simpeler leven lijden.

Op de vraag waar Indonesische jongeren gelukkig van worden, antwoorden ze steevast met familie en vrienden. En om eerlijk te zijn, dat is wel waar het uiteindelijk allemaal om draait. Eigenlijk zijn wij hier in Nederland gewoon hartstikke verwend en zouden we een voorbeeld moeten nemen aan de mensen die het iets minder makkelijk hebben.

Laat daarom deze video je ogen openen en DEEL de video vervolgens met de vrienden waar jij het meeste om geeft. We kunnen namelijk echt nog wat van deze mensen leren!