Waarschuwing voor Ziggo klanten: DEEL dit bericht en voorkom dat je slachtoffer wordt!

De laatste paar weken ontvangen veel mensen een e-mail die namens kabelmaatschappij Ziggo verstuurd lijk te zijn, maar in werkelijkheid is dit een phisingmail van oplichters. In de e-mail wordt gezegd dat er iets mis is gegaan met de incasso en wordt er gedreigd met hoge kosten. 

Bij het onderwerp van de oplichtingsmail staat “Uw betalingstermijn is verstreken”. Deze e-mail is niet afkomstig van Ziggo, maar wordt verstuurd door oplichters. Let op: klik NIET op de linkjes in de nep e-mail. De linkjes openen een NEP Ziggo pagina waarop je je bankgegevens moet invoeren. Hieronder zie je hoe de e-mail eruit ziet. (klik op de afbeelding om te vergroten)

Waarschuwing Ziggo - email oplichters

Als je op het linkje klikt kom je op een website die erg op de website van Ziggo lijkt, maar eigenlijk een website van oplichters is. Op de website wordt gevraagd om Ziggo opnieuw te machtigen voor automatische incasso’s. DOE DIT NIET! Als je dit wel doet kunnen de oplichters al het geld van je rekening afschrijven!

Hieronder zie je hoe de website eruit ziet! (klik op de afbeelding om te vergroten)

Waarschuwing Ziggo - nep website

Helaas zijn er al een hoop mensen slachtoffer geworden van deze oplichting e-mails. Zorg ervoor dat jou dit niet overkomt!

Deel dit bericht alsjeblieft met zoveel mogelijk mensen om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen! Alvast bedankt.